Onderwerp: weer onzeker over houdbaarheid swiss meringue creme
Hallo allemaal,
Ik blijf altijd onzeker over mijn Swiss meringue creme, hoe lang deze nou goed blijft buiten de koeling.
Ik heb deze creme gisteravond gemaakt en gisteravond en vanacht op het aanrecht laten staan, vanochtend heb ik deze gebruikt en de taart ermee afgesmeerd, en net nog een keer een laag. Ik neem aan dat deze creme zo lang goed blijft buiten de koeling?
Ik heb nog botercreme over en ik moet voor morgen ook nog cupcakes met een toef af hebben, ik heb nu net de creme wat ik over heb in een bakje gedaan en in de koelkast gezet, als ik deze creme morgenochtend wil gebruiken, moet ik deze misschien vanavond al uit de koelkast zetten zodat ik deze morgenochtend kan gebruiken om toefjes te spuiten... kan dit?? ( omdat deze creme al een nacht buiten de koeling heeft gestaan na bereiding, daarna ( nu dus ) in de koeling en dan vanavond er weer uit..?)
Ik hoop wat duidelijkheid te vinden:) alvast bedankt!
Groetjes Astrid.