Onderwerp: Eclair Cake niet bijzonder maar wel lekker
Had geen zin in soezen te maken dus maar één grote gemaakt.
Gevuld met banketbakkersroom en slagroom.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Eclair Cake niet bijzonder maar wel lekker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Had geen zin in soezen te maken dus maar één grote gemaakt.
Gevuld met banketbakkersroom en slagroom.
Wat ziet er dat weer verrukkelijk uit...
hoe heb je dat gedaan als ik vragen mag...
groetjes Sandy
Ohh goed idee!!
Wat ziet er dat weer verrukkelijk uit...
hoe heb je dat gedaan als ik vragen mag...
groetjes Sandy
Hallo Sandy
Dankjewel en zie onderstaande foto.
Je maakt het soezendeeg en smeert het dan uit over een schaal en dan 30 minuten in de oven op 210 graden, daarna vullen.
Ik had de mijne 40 minuten in de oven omdat ik een nogal dikke had.
Ohh goed idee!!
het idee komt van Pinterest hoor.
Mmmmm net klaar met eten, maar hier lust ik nog wel een stukje van .
Wat leuk 2 vullingen
Groetjes Vonn
OMG wat ziet dat er weer heerlijk uit.
Hartelijk dank en er ligt nog een heel groot stuk dus kom maar een stukje halen hihi.
Thanx,,,, jammer genoeg ben ik nu aan het lijnen...(poging 568). Maar ik ga hem zeker maken..
ohhh geweldig toch weer!!!!
nu nis die op zeker
ohhh geweldig toch weer!!!!
nu nis die op zeker
Ja nu wel haha.
Ziet er goed uit! Vraagje: is het zo nog wel een beetje netjes te snijden en in mooie stukjes te serveren? Lijkt me lastig...zou bij mij denk ik als een 'hatseflats' toetje op een bordje verschijnen, ben ik bang
Ziet er goed uit! Vraagje: is het zo nog wel een beetje netjes te snijden en in mooie stukjes te serveren? Lijkt me lastig...zou bij mij denk ik als een 'hatseflats' toetje op een bordje verschijnen, ben ik bang
nee hoor is heel goed te snijden maar ik had wel stevige banketbakkersroom en stevige slagroom en met een glad scherp mes gesneden dus geen probleem hoor.
Ziet er super uit, jammie!
Leuk. Nog niet eerder voorbij zien komen. Recepten op internet zijn vaak met koekjes zag ik. Deze lijkt me veel lekkerder.
Zou je jouw recept weer willen delen?
(graag ook maat bakvorm erbij).
Goed weekend.
Leuk. Nog niet eerder voorbij zien komen. Recepten op internet zijn vaak met koekjes zag ik. Deze lijkt me veel lekkerder.
Zou je jouw recept weer willen delen?
(graag ook maat bakvorm erbij).
Goed weekend.
Hallo Nokkie
Het is gewoon soezendeeg en dat uitsmeren in een bakvorm ( de mijne was 34 bij 25 cm en ik had de ovenschaal van Rudolphs Bakery )
Gewoon 1 recept soesjes en dat in de schaal uitsmeren zie bovenstaande foto in een eerder berichtje hier.
Maar ik had kant en klaar soezenmix gekocht en heb daar 250 gram van gebruikt
Zie linkje hieronder.
https://www.bakzolder.nl/taart-cake-bav … zen_44049/
Ingrediënten
Deeg
100 ml melk
100 ml water
100 g boter
100 g bloem
4 eieren
zout
Soesjes
Verwarm de oven voor op 210 ºC. Breng de melk, het water en de boter in een pan aan de kook. Haal van het vuur en meng de bloem met een spatel door tot er een bal ontstaat. Zet de pan weer op het vuur en verwarm al roerend tot er vet uit het deeg komt.
Haal de pan van het vuur en roer de eieren stuk voor stuk door tot er een glad beslag ontstaat. Spuit doppen op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de doppen genoeg uit elkaar liggen. Bak de soezen in circa 20 minuten goudbruin.
Heel erg bedankt weer voor alle informatie.
Heb je nog enig idee hoeveel slagroom en hoeveel banketbakkersroom je hebt gebruikt?
Wat leuk! Ziet er mooi en lekker uit. Bedankt voor het recept erbij, ga ik ook eens proberen!
Heel erg bedankt weer voor alle informatie.
Heb je nog enig idee hoeveel slagroom en hoeveel banketbakkersroom je hebt gebruikt?
Volgens mij had ik een halve liter slagroom en 1 zakje banketbakkersroom ( dr. oetker ) aangemaakt met slagroom.
Oke. Dank je wel, ook voor de inspiratie.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Eclair Cake niet bijzonder maar wel lekker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.