1 Laatst bewerkt door celineeeeee26 (19-10-2015 09:45)

Onderwerp: soezen met boswandelingvulling

Hallo,

Ik kreeg vandaag het goede idee om soezen te maken met een vulling waar boswandeling (creme likeur) in verwerkt zit. Authentiek zit er natuurlijk slagroom in een soes en dat wil ik ook graag blijven gebruiken, maar ik weet alleen niet zo goed hoe ik het beste de combinatie van slagroom met een creme likeur kan maken.

Ik heb hier op de site een recept gevonden voor een baileysvulling, maar ik weet niet of ik dan wel het eindresultaat krijg wat ik graag wil.

Hebben jullie misschien tips over hoe ik deze combi kan laten slagen?

2

Re: soezen met boswandelingvulling

Beetje laat, je hebt het ondertussen vast al opgelost, maar ik zou slagroom kloppen met mascarpone erdoor of met klopvast om het steviger te maken en dan gewoon likeur erdoor.
Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe jij het hebt gedaan...

Tieneke

Re: soezen met boswandelingvulling

Ik was er nog niet aan toe gekomen door een drukke periode van mijn studie haha. Maar bedankt voor uw reactie! Ik ga t zeker proberen!