Onderwerp: Taart inzinken in het midden
Ik heb al zo veel keren geprobeerd om een gewone biscuit te bakken (recept gevolgd van deze website) maar op een of andere manier wordt het nooit goed. Ik weet niet wat ik verkeerd doe. Foto:
Zoals op de foto gaat de taart in het midden inzinken en ook aan de zijkanten. Ik snap dit niet. De bovenkant van de taart gaat zeg maar naar binnen toe als ie gaat afkoelen.
Ik gebruik zelfs bakpapier aan de zijkanten van de taart zodat ie lekker omhoog kan groeien. Als ik de taart uit de oven doe, laat ik die eerst even een paar minuten in de vorm afkoelen voordat ik de taart uit de vorm haal. Is die verkeerd? Moet ik de taart meteen uit de vorm halen?
Nog een vraag: als ik mijn taart daarna nog onderste boven op de rooster doe om af te koelen dan krijg ik van de rooster randen onderop de taart, die gaat zeg maar vastplakken aan de rooster.
De taart is wel gaar, dat weet ik zeker. Als je erin prikt met iets dan is het helemaal droog. (Sorry voor mijn nederlands, het is niet mijn eerste taal.)