1

Onderwerp: Rood fruit in bladerdeegschelp

Gesuikerde bladerdeegschelpen afgestreken met witte chocolade.
Gevuld met Zwitserse room en rood fruit.

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/46/ca/2b/46ca2b7d6fdea06c9b0e3afb621dcaaf.jpg

2

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

Ow dat ziet er lekkerrr uit. En ook mooi!!

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

3

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

Dat ziet er zalig uit en erg mooi ook.
Hoe heb je de schelpen zo mooi gekregen?

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

4

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

Goddelijk! Kreeg ik vaak bij mijn oma. Is het veel werk om te maken?

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

5

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

oh, wat zien die er mooi uit en wat heerlijk, prachtig gewoon :thumb:

Wel ben ik ook benieuwd hoe je het schelpje zo mooi hebt gekregen zelf doe ik het aan de onderkant van de cc vorm maar worden dan echt niet zo mooi :think:

6 Laatst bewerkt door Abigail (12-08-2015 19:10)

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

Ik heb de schelpen inderdaad op de onderkant van een muffinvorm gebakken.
Het bladerdeeg maak ik altijd zelf omdat ik het lekkerder vind dan kant en klaar (daar zit wel veel wachttijd in, maar is niet heel veel werk. Je kan ook een grote portie maken en een deel invriezen).
Ik maak altijd heel veel gaajes, echt heel veel in het deeg zodat het niet te hoog gaat bladeren.
Vervolgens bestrijken met ei en dan door de kristalsuiker.
Dan de oven in en goed laten afkoelen.

Hier zie je een beetje hoeveel gaatjes ik prik:
http://i49.photobucket.com/albums/f260/abigail-91/Mobile%20Uploads/IMG-20150717-WA0014_zpseruk76jx.jpg

En hier wat er gebeurd als je het niet doet:
http://i49.photobucket.com/albums/f260/abigail-91/Mobile%20Uploads/IMG-20150717-WA0010_zpsmcomfwbw.jpg

7

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

Jammie! Ziet er heel lekker uit!

8

Re: Rood fruit in bladerdeegschelp

super tip al die gaatjes heb het vanochtend uit geprobeerd en ze zijn prima gelukt  :thumb:  :thumb:

dank je wel!!!

Nu nog leren hoe je zo'n gebakje netjes eet :lol:  :lol: