Onderwerp: Rood fruit in bladerdeegschelp
Gesuikerde bladerdeegschelpen afgestreken met witte chocolade.
Gevuld met Zwitserse room en rood fruit.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Rood fruit in bladerdeegschelp
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Gesuikerde bladerdeegschelpen afgestreken met witte chocolade.
Gevuld met Zwitserse room en rood fruit.
Ow dat ziet er lekkerrr uit. En ook mooi!!
Dat ziet er zalig uit en erg mooi ook.
Hoe heb je de schelpen zo mooi gekregen?
Groetjes Vonn
Goddelijk! Kreeg ik vaak bij mijn oma. Is het veel werk om te maken?
oh, wat zien die er mooi uit en wat heerlijk, prachtig gewoon
Wel ben ik ook benieuwd hoe je het schelpje zo mooi hebt gekregen zelf doe ik het aan de onderkant van de cc vorm maar worden dan echt niet zo mooi
Ik heb de schelpen inderdaad op de onderkant van een muffinvorm gebakken.
Het bladerdeeg maak ik altijd zelf omdat ik het lekkerder vind dan kant en klaar (daar zit wel veel wachttijd in, maar is niet heel veel werk. Je kan ook een grote portie maken en een deel invriezen).
Ik maak altijd heel veel gaajes, echt heel veel in het deeg zodat het niet te hoog gaat bladeren.
Vervolgens bestrijken met ei en dan door de kristalsuiker.
Dan de oven in en goed laten afkoelen.
Jammie! Ziet er heel lekker uit!
super tip al die gaatjes heb het vanochtend uit geprobeerd en ze zijn prima gelukt
dank je wel!!!
Nu nog leren hoe je zo'n gebakje netjes eet
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Rood fruit in bladerdeegschelp
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.