Onderwerp: whipping cream
ik zie in veel Engelstalige recepten "whipping cream" verschijnen, wat mag ik daar bij voorstellen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » whipping cream
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik zie in veel Engelstalige recepten "whipping cream" verschijnen, wat mag ik daar bij voorstellen?
Dit kun je vervangen door slagroom.
Geloof dat je dat bij jumbo wel kan krijgen. Zit in een glazen potje. Geloof dat het wek vaak tussen de dagverse kazen ligt..
Whipping cream heeft hetzelfde vetgehalte als onze slagroom, nl. 35%. Wat Joseluinge bedoelt is clotted cream en dat is echt iets anders (55%), maar wel heel erg lekker op scones trouwens. Er is ook heavy cream en double cream, gewoon even googlen op vetgehalte whipping cream en dan krijg je een handig overzicht van de verschillende roomsoorten. Als het recept vraagt om een hoger vetpercentage dan 35%, schiet onze slagroom tekort en doe ik er vaak mascarpone bij.
Tieneke
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » whipping cream
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.