Onderwerp: Make-up taart
Ik mocht als verassing voor een 13 jarig meisje een make-up taart maken..
Erg leuk om te maken zeg!
Er werd verteld niet teveel roze want ze is aan het puberen maar toch met wat accenten wat roze gebruikt en ze was er heel erg blij mee.
bij het decoreren gisteravond had ik wel last van zwetende taart, weet nog steeds niet hoe ik dit het beste aan moet pakken.. of ik de taart gelijk decoreer als deze uit de koelkast komt of hem eerst laat uitzweten, wat zo'n 2 uur duurde ( misschien wel 3 )
Ik doe namelijk een taart die ik afsmeer eerst in de koelkast, daarna de fondant erover, even smootheren en dan weer terug in de koelkast, maar als ik hem dan eruit haal om te decoreren gaat hij weer zweten.
als de taart zo zweet krijg je last van vlekken met het aanraken van de taart en ook kan ik hem als hij uit de koelkast komt niet nog ff na smootheren, dat gaat dan ook glimmende plekken geven...
Hoe doen jullie dit?
Nou goed dan het blijft lastig en er is zoveel te leren
Hier dan de foto's van de taart , bedankt voor het kijken.
en nog een foto van hoe ik hem had ingepakt .
groetjes Astrid.