Onderwerp: Vervoer koelkastvulling. Help!
Hoi iedereen
Zaterdag moet ik voor vrienden een bruidstaart afleveren. Nu willen ze aarbeienmousse, mangomousse en chocomousse in hun 3 verschillende lagen samen met vers fruit ect. Nu wordt get morgen 31 graden en zaterdag 23. Ik wou eigenlijk de mousses deze avond maken, zodat ze goed konden opstijven (rond 20u deze avond). Morgen de biscuits bakken, vullen en bekleden en dan de zaterdag word de taart vervoerd.
Ze wordt hier in de koelkast bewaard, na de dienst komen we langs huis en dan moeten we er 40min met rijden (auto met airco gaat tot 16 graden ong) en op feestlocatie onmiddellijk weer in de koelkast.
Maar door even in de forums te kijken zie ik al volledige doemsenarios van smeltende fondant of zure mousses door enkel 40 uit de koelkast te zijn? Het bruidspaar wil geen andere vullingen, de mousses worden gemaakt met eiwit, room en gelatine. En de taart wordt afgemeerd door 1:1 bc.