Onderwerp: Lactosevrij bakken
Hallo,
Ik moet binnenkort een lactosevrije taart maken...
Ik heb al een beetje gelezen en zag dat ik dan het beste gewoon het biscuit recept van het forum kan gebruiken,die met de maïzena volgensmij? Funcakes is niet lactose vrij zag ik. en als het goed is kan ik ook gewoon fondant van funcakes en callebaut gebruiken
Ik heb met die mevrouw gesproken en ik zei dat ik Swiss meringue botercreme gebruikt met roomboter en dat was geen probleem, dus dan zal de allergie wel niet heel erg zijn?
Ik vroeg me af of jullie hier verstand van hadden en of dit wat ik hier hebt staan een beetje klopt.
Ik ga de taart simpel houden:
Biscuit dus recept van het forum, en vullen met aardbeien confiture en Swiss meringue botercreme.
Ik bekleed de taart met callebaut en decoreer met Funcakes.
Ik hoor graag jullie mening.
Ps: moet ik ook nog mijn kommen enzo extra goed schoonmaken hiervoor?
Groetjes Astrid.