Onderwerp: Ruzie met Creamcheese Frosting
Ben zelf enigszins verslaafd aan red velvet taart met creamcheese frosting.
Nu maak ik die voor thuis gewoon op basis van slagroom en roomkaas.
Nu vroeg een vriendin of ik er eentje wilde maken met fondant versieringen erop...tja..das geen goede combi met slagroom, dus...creamcheese frosting op basis van botercreme dit keer...Appeltje eitje dacht ik zo...
Niet dus; de eerste lading frosting mislukte
hoogstwaarschijnlijk doordat ik de boter wel op temperatuur had laten komen maar niet zo slim was dat dit misschien ook met de roomkaas moest gebeuren...
Opnieuw begonnen, frosting gelukt maar nu het afsmeren...Wat een ramp! Niet glad te krijgen...
Na heeeeeeeeeeeeel lang smeren dan uiteindelijk enigszins toonbaar gekregen...(en alle foutjes beplakt met grassprietjes
)
Denk dat ik voorlopig ff geen red velvet meer maak

..uiteindelijk met heet paletmes erlangs gegaan...
