26

Re: piping gel

net het bovenste receptje gemaakt.
en een klein beetje geproeft. :D
je proeft idd citroen maar vind t niet echt zuur hoor.
en daarnaast mag dat wel vind ik.
met dat zoete van de fondant. :P
er staat nu een bakje "water"in de koelkast.
mooi zwemwater! :Y

vini vidi velcro
ik kwam, ik zag, ik bleef plakken!

27

Re: piping gel

Ik heb enkele dagen geleden ook met bovenstaand recept piping gel gemaakt.
Het is bij mij wel erg stevig, als ik mijn vinger erin prik komt er een putje dat blijft. Het mengsel scheurt echt dan. Moet dat zo? Of heb ik het te lang laten opstaan?
Zou ik er in dat laatste geval nog wat water door moeten roeren? Of terug opwarmen en dan water erdoor roeren?
Sorry voor de vele vragen  :)

28

Re: piping gel

Ik wil ook graag voor het eerst (kant en klare)piping gel gaan gebruiken. Met welke kleurstof kan ik deze kleuren? Ik heb gel kleurstof voor door marsepein e.d.
En kan ik de piping gel een dag vantevoren op mijn zwembadtaart van marsepein doen of wordt dat te nat?

Groetjes Kim

29

Re: piping gel

Misschien een domme vraag, maar wat is het verschil tussen piping gel en eetbare lijm (kant en klaar gekocht bij de taartenwinkel).
ik hoor het graag van iemand die hier meer ervaring mee heeft. ik moet namelijk een eetbaar plaatje op een taart plakken, en vroeg me af of dit ook met de eetbare lijm kan.

Groeten van Katelein