Onderwerp: Swiss meringue botercreme bewaren buiten de koelkast..
Hallo,
Ik vroeg me af of je de Swiss meringue botercreme een paar dagen gewoon buiten de koelkast op kamer temperatuur kunt bewaren? of moet het persé in de koelkast?
Ik las namelijk op een Blog van iemand uit Amerika dat je deze botercreme wel 4 dgn op kamer temperatuur kunt bewaren:
Notes
This Recipe Can Be Stored for 4 days room temperature, 2 weeks refrigerator, 2 months freezer.
Iemand hier ervaring mee?
degene bij wie ik dit las heeft 20 jaar ervaring in de proffesionele bakkers industrie, dan zal het wel zo zijn..?
Nou hoef ik niet perse de crème 4 dgn buiten de koelkast te bewaren, maar als ik het sochtends maak dan zou het wel fijn zijn als het de hele dag buiten de koelkast kan laten staan voor als ik het savonds wil gebruiken of savonds maken en dan volgende ochtend gebruiken zonder dat ik het eerst op kamer temp. moet laten komen etc.
Ik vroeg me dus af of deze crème daadwerkelijk zo lang op kamer temp bewaard kan blijven.
groetjes Astrid.