Onderwerp: Tips voor het werken met frosty sheet
Hallo,
Ik heb al vee gelezen over het werken met frosty sheet. Ik heb dit nu ook al 2 keer gebruikt.
1x vlak voordat de taart afgeleverd werd erop gedaan, resultaat bobbels. Het was toen wel eeg warm en de taart ging erg zweten. Dus dat kan ik nog wel begrijpen.
1x s avonds erop gedaan en door de vulling in een doos en in de koelkast gezet. Resultaat bobbels.
Nu weet ik dat ze slecht tegen vocht kunnen. Maar moeten toch bevochtigt worden om te kunnen plakken. of dat ze zo laat mogelijk op de taart gelegd moeten worden, maar in dit geval moest het al gisteravond omdat ik vandaag werken moest en de taart vlak nadat ik thuis zou komen opgehaald zou worden. Dit zullen andere toch zeker ook wel eens hebben. Wat doen jullie dan dat die niet gaat bobbelen?
Beide keren was het voor familie dus dan valt het wel mee. Maar ik durf een onbekend iemand geen taart met foto te geven. Bang dat het bobbelt.
Tips en adviezen zijn welkom.
Groetjes Janneke