Onderwerp: Is er iemand die Fins naar Nederlands kan vertalen???
Ik wil graag deze 3 dubbele chocolade taart maken en ben al een eind op weg maar wil graag een correcte vertaling hebben. Via google krijg je namelijk nogal vreemde woorden in de tekst :-)
Mocht er iemand kunnen helpen, graag!!
Kolmen suklaan kakku
200 g Domino-keksejä tai muita suklaakeksejä, täyte poistettuna
100 g voita, sulatettuna
Täyte
1.25 dl vettä
2 rkl liivatejauhetta
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2.5 dl maitoa
2.5 dl sokeria
120 g valkoista suklaata
120 g maitosuklaata
120 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna
1 tl appelsiinin kuorta raastettuna
3 rkl rommia
Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Laita massa leivinpaperoituun pienehköön irtokakkupohjavuokaan. (Näin saat kakkuun lisää korkeutta. Voit myös tuplata annoksen, jos käytät isompaa irtokakkuvuokaa). Paina massa tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
Täyte: Laita kulhoon vesi, ripottele liivatejauhe päälle ja anna seistä. Seuraavaksi sekoita Philadelphia-juusto ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Jaa tuorejuustomassa kolmeen eri kulhoon niin, että jokaisessa kulhossa on sama määrä massaa. Sulata liivate vesihauteessa niin, että se sulaa. Sulata maitosuklaa, tumma suklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikroaaltouunissa. Sekoita jokaiseen tuorejuustokulhoon eri suklaat. Jaa liivate kolmeen osaan ja lisää kuhunkin juusto-suklaakulhoon yksi osa. Jaa valmiiksi vaahdotettu kermavaahto kolmeen osaan ja lisää kuhunkin kulhoon yksi osa kermavaahdosta. Sekoita maitosuklaan joukkoon appelsiinin kuorta, ja rommia tummaan suklaaseen ja sekoita kukin täyte hyvin.
Ota kakkupohja pois jääkaapista ja lisää ensimmäinen täytekerros eli valkosuklaa. Laita kakku vähäksi aikaa jääkaappiin jäähtymään, noin 20 minuutiksi. Sen jälkeen kaada maitosuklaakerros ja laita kakku vielä hetkeksi jääkaappiin. Lisää vielä lopuksi tummasuklaakerros. Anna kakun olla hyvin kelmuun käärittynä jääkaapissa muutaman tunnin, tai yön yli. Koristele kermavaahdolla, suklaakastikkeella ja suklaalastuilla.
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com