Onderwerp: ganache gebruiken plz help!!!
hoi kan ik de ganache gebruiken na een paar uur?
ik had hem gemaakt rond 12 en hij is in de koelkast nu maar ik wil hem gebruiken om mijn taart af te smeren.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganache gebruiken plz help!!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi kan ik de ganache gebruiken na een paar uur?
ik had hem gemaakt rond 12 en hij is in de koelkast nu maar ik wil hem gebruiken om mijn taart af te smeren.
ik denk dat het nog te slap is om mee af te smeren maar je kan altijd een klein stukje proberen om te zien of het goed lukt.
Ganache zou je na 2 a 2,5 uur moeten kunnen gebruiken. Zou het dus gewoon proberen. Als het te dik is, werkt het ook niet meer fijn. (Maar dan even in de magnetron opwarmen, en dan weer ok).
Ik heb in een taart boek gelezen, weer even niet meer welke, dat het de dikte van pindakaas moet hebben...
Succes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganache gebruiken plz help!!!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.