1

Onderwerp: ganache gebruiken plz help!!!

hoi kan ik de ganache gebruiken na een paar uur?

ik had hem gemaakt rond 12 en hij is in de koelkast nu maar ik wil hem gebruiken om mijn taart af te smeren.

Re: ganache gebruiken plz help!!!

ik denk dat het nog te slap is om mee af te smeren maar je kan altijd een klein stukje proberen om te zien of het goed lukt.

Groetjes Kirsten

3

Re: ganache gebruiken plz help!!!

Ganache zou je na 2 a 2,5 uur moeten kunnen gebruiken. Zou het dus gewoon proberen. Als het te dik is, werkt het ook niet meer fijn. (Maar dan even in de magnetron opwarmen, en dan weer ok).

4 Laatst bewerkt door Siena (01-01-2015 22:31)

Re: ganache gebruiken plz help!!!

Ik heb in een taart boek gelezen,  weer even niet meer welke, dat het de dikte van pindakaas moet hebben...
Succes!

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!