1

Onderwerp: invriezen biscuit

Ik heb pas een proefbiscuit ingevroren. Nu blijkt hij nog gewoon helemaal zacht te zijn. Komt dat door de kleurstof die aan het  beslag is toegevoegd?

2 Laatst bewerkt door Tigrasas (28-12-2014 18:58)

Re: invriezen biscuit

Zacht in de vriezer lijkt mij niet goed....heb je de temp in je vriezer al eens opgemeten? Ik vries in op min 18

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

3

Re: invriezen biscuit

Niet opgemeten maar andere dingen zijn wel hard ingevroren.

4

Re: invriezen biscuit

Vreemd, ik vries ook wel eens wt in, ook met kleurstof. En dat is altijd hard, miet zo hard als vlees maar wel,hard

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda