Onderwerp: invriezen biscuit
Ik heb pas een proefbiscuit ingevroren. Nu blijkt hij nog gewoon helemaal zacht te zijn. Komt dat door de kleurstof die aan het beslag is toegevoegd?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb pas een proefbiscuit ingevroren. Nu blijkt hij nog gewoon helemaal zacht te zijn. Komt dat door de kleurstof die aan het beslag is toegevoegd?
Zacht in de vriezer lijkt mij niet goed....heb je de temp in je vriezer al eens opgemeten? Ik vries in op min 18
Niet opgemeten maar andere dingen zijn wel hard ingevroren.
Vreemd, ik vries ook wel eens wt in, ook met kleurstof. En dat is altijd hard, miet zo hard als vlees maar wel,hard
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.