1

Onderwerp: Help vraagje!

Ik maak vandaag voor het eerst een koemelkvrije, lactosevrije en eivrije taart.
Gisteren de biscuit/cake gebakken. Is een stuk vaster dan biscuit en lijkt meer op cake.
Vandaag heb ik deze gevuld met opklopsoja slagroom en vlaaivulling en afgesmeerd met zelfgemaakte botercreme. Het geheel lijkt minder stevig dan mijn normale biscuits met slagroom en ganache.
Nu is de bedoeling om de taart te stapelen, maar ik vind dit een beetje eng. De taart is zwaarder en minder sterk. Uiteraard gebruik ik Wilton dowels, maar wat zouden jullie mij adviseren?
Ik kan ook twee aparte taarten geven, maar dat vind ik minder mooi!

Graag jullie advies,

Alvast bedankt,

Debby

"Een goede taart, is zijn zonde altijd waard"       Bezoek mijn facebookpagina: Debby's Bakkerijtje

2

Re: Help vraagje!

Zolang je goed dowelt en stevig karton / board er tussen gebruikt, moet ook minder stevige cake te stapelen zijn.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Help vraagje!

Dank je Marianne voor het snelle antwoord. Het is inderdaad goed gegaan. Had voor de zekerheid de taart even de vriezer gedaan!

"Een goede taart, is zijn zonde altijd waard"       Bezoek mijn facebookpagina: Debby's Bakkerijtje