Onderwerp: Wie weet raad
Ik heb net een cheescake gemaakt, 90min op 150 gr daar na nog 2 uur in de oven (wel uit) na 90 min prima super mooi. Nu zitten er scheuren en niet van die kleintjes ook. Hoe kan ik dit voorkomen.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie weet raad
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb net een cheescake gemaakt, 90min op 150 gr daar na nog 2 uur in de oven (wel uit) na 90 min prima super mooi. Nu zitten er scheuren en niet van die kleintjes ook. Hoe kan ik dit voorkomen.
Misschien heb je meer info? Welk recept heb je gebruikt?
Ik maak altijd die van Nigella, die gaat in een waterbadje, dus geen ervaring met wat je hierboven beschrijft.
Ik heb een boekje van berko cheescake recepten gekregen daar staan 12 cheescakeen in. Precies gedaan wat er in stond smak top ziet er alleen niet echt uit.
Ik zet de vorm (omwikkeld met alu-folie) waar de cheesecake inzit, in een waterbad. Dat voorkomt scheuren...
Dank jullie, ik ga het volgende keer ook in een water badje doen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie weet raad
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.