vonn schreef:Wat zien ze er ontzettend leuk uit, heb je ze in de cakepop maker gemaakt?
Groetjes Vonn
Nee niet in de cakepopmaker zie onderstaand recept.
Speculoos Truffle Pops
Ingrediënten voor ongeveer 35 pops :
1 verpakking ( 250 gram / 9 oz . ) Biscoff Speculoos Koekjes
100 gram / 3.5 oz . gepelde amandelen
100 gram / 3.5 oz . speculoos spread
1¼ kopjes ( 225 gram) roomkaas
2 eetlepels poedersuiker
35 lollipop sticks
Voor de topping :
300 gram / 10.5 oz . donkere chocolade , gesmolten
2-3 eetlepels gemalen Biscoff Speculoos Koekjes
voorbereiding:
Met behulp van een keukenmachine, meng de speculoos koekjes en amandelen samen tot fijn gemalen . Plaats het mengsel in een kom en voeg de speculoos spread , roomkaas en poedersuiker .
Met behulp van je handen , kneed het mengsel samen tot een gladde massa . Bedek kom en in de koelkast gedurende een uur.
Haal ze uit de koelkast en gebruik je handen om 1 - inch diameter ballen maken . Leg de balletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en leg een lolly stokje in het midden van elke bal. Plaats de bakplaat in de vriezer gedurende 30 minuten.
Voor de topping : plaats de gesmolten chocolade in een hoog en smal kopje . Verwijder de truffels uit de vriezer en dompel ieder in de gesmolten chocolade , zodat de overgebleven chocolade terug in de beker dompelen . Plaats de gedimde truffels op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrooi gelijkmatig over de grond van cookies. Plaats in de koelkast tot de chocolade is uitgehard .