Onderwerp: communietaart lam aansnijden en confituur
Hallo,
Ik hoop dat ik hier goed sta maar het heeft ook met vullen te maken. Ik moet voor een communietaart (ik ben een belgje) een taart maken met als thema het lam! Ik moet geen traditionele maken dus ik ga me er volledig in uitleven maar 1 vereiste, het lam moet aangesneden worden in de nek waar dan coulis of confituur uit gaat gaan lopen (is een beetje eigen aan zo'n taarten) nu ik dacht ik hol de nek uit en doe daar dan confituur in maar het probleem is dat ze de taart al een dag op voorhand gaan ophalen en die mag geplaatst worden in de koelkast van het restaurant. Maar ik denk dat dan de confituur al ingedrongen gaat zijn in de taart((((
Dus even erover nagedacht en we zouden eventueel een buis van chocolade gaan maken en die dan vullen met coulis. Maar zou er iemand een idee hebben hoe ik deze moet gaan maken? Of is er misschien een totaal ander idee dat ik kan gaan maken, doen,.... om die coulis of confituur te laten vloeien?
Wie kan me raad geven?
Alvast héél erg bedankt!
Fanny