Onderwerp: cake biscuit
Ik wil een Opgerolde cake maken
welk bloem soort of meel soort is best om te gaan gebruiken ?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » cake biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil een Opgerolde cake maken
welk bloem soort of meel soort is best om te gaan gebruiken ?
Volgens mij biscuit, zie voorbeeld (wel verkeerde jaargetijde
Gewoon een biscuit variant nemen.
Traditioneel gebruiken we hier Genoisebiscuit voor (met gesmolten boter).
Vanzelfsprekend gebruiken we bloem en geen meel
Bij voorkeur met een zo laag mogelijk eiwitgehalte (ik gebruik Rivercote van lidle of fijne bloem van Jumbo)
Ik bedoel hoe je beslag zelf maken
niet uit een pak van bekende merk
Ik bedoel hoe beslag zelf maken
niet uit een pak van bekende merk
Nee, je vraag welke soort bloem of meel je nodig hebt, niet het recept . De bloem die hierboven staat is geen kant en klaar pakje, maar gewoon....bloem, toevallig van Lidl en Jumbo (goede tip trouwens ). Maar nu heb je zowel het recept, en welke bloem je nodig hebt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » cake biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.