1

Onderwerp: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

hoi allemaal,
ik ben bezig met een taart die heb ik in 3-en gezaagd,
moet ik op de onderste laag jam of banketbakkersroom doen?!
wat is zwaarder?!

"Mensen die opgeven zullen nooit weten hoe dicht ze bij hun doel waren"

2

Re: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

Ik zou de banketbakkersroom onder doen. Succes!

3

Re: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

Ik ook.

Tieneke

4 Laatst bewerkt door Esther68 (10-05-2014 19:02)

Re: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

Ik doe de jam altijd op de onderste laag. Zo hou ik de lagen mooi in vorm. Tijdens het smeren wil een biscuitlaag nog wel eens uitrekken. Mijn bc en banketbakkersroom spuit ik ook altijd op de lagen ipv smeren

Re: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

Ik vul vaak dubbel  :o . 2 lagen vulling op 1 laag bisquit.

6

Re: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!

Ik zou ook de jam onder doen.