Onderwerp: taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!
hoi allemaal,
ik ben bezig met een taart die heb ik in 3-en gezaagd,
moet ik op de onderste laag jam of banketbakkersroom doen?!
wat is zwaarder?!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi allemaal,
ik ben bezig met een taart die heb ik in 3-en gezaagd,
moet ik op de onderste laag jam of banketbakkersroom doen?!
wat is zwaarder?!
Ik zou de banketbakkersroom onder doen. Succes!
Ik ook.
Tieneke
Ik doe de jam altijd op de onderste laag. Zo hou ik de lagen mooi in vorm. Tijdens het smeren wil een biscuitlaag nog wel eens uitrekken. Mijn bc en banketbakkersroom spuit ik ook altijd op de lagen ipv smeren
Ik vul vaak dubbel . 2 lagen vulling op 1 laag bisquit.
Ik zou ook de jam onder doen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart in 3-en gezaagd, onderste laag jam of banketbakkersroom?!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.