Onderwerp: Fondant barst
Hallo allemaal,
Weet iemand wat de reden is dat fondant barst. Is dat omdat ik niet lang heb gekneed of omdat ik hem te lang buiten heb gelaten?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant barst
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Weet iemand wat de reden is dat fondant barst. Is dat omdat ik niet lang heb gekneed of omdat ik hem te lang buiten heb gelaten?
Kan beide de oorzaak zijn,
Welke fondant gebruik je? Er zijn de laatste tijd veel klachten over funcakes (schueren).
Ik had er met funcakes altijd last van. Nu gebruik ik Callebaut en heb ik echt nergens meer last van!
Mijn fondant scheurt ook steeds. Ik laat mijn taart altijd opstijven in de koelkast en als ik dan het fondant erover leg dan scheurt de boel. Doe ik dit niet en kleed ik gelijk af dan gaat het prima. Heel,apart omdat ik altijd lees dat het makkelijker is om je taart af te kleden als hij gekoeld is. Ik doe dat dus niet meer. Heb het idee dat de kou op het fondant een reactie geeft.
Dank jullie wel.
Ik gebruik satin ice. ik zal het volgende keer langer kneden en meteen bekleden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant barst
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.