1

Onderwerp: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Hierbij mijn taartje voor na het Paasdiner. Gevuld met 2 lagen lavendelroom. Wilde dit al een tijdje proberen maar voorheen kreeg ik m'n botercrème niet glad genoeg voor het spuitmondje. (Maak zelf m'n poedersuiker.) Heb nu (vanille) meringue-BC gemaakt. Uitstekend gelukt en lekker! Wat minder zwaar en ook luchtiger dan gewone bc. Ga het voortaan altijd zo maken.

Want je kan MBC toch ook wel gebruiken voor het afsmeren - of is dat te vochtig voor marsepein?


http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-LMFIYOZO.jpg

2

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Wat een leuke taart ik kreeg de tip van de mbc!!

dus nu ik deze zie ga ik het helemaal proberen :thumb:

3

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Mooi!

4

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Wat een mooie taart! Prachtige blaadjes heb je gespoten zeg echt gaaf! MBC gebruik ik ook om af te smeren en dat gaat prima!

5

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Dank je Vera! :D

6

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

En Bakla en YL natuurlijk ook!  =D  =D

7

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Mooi  :thumb: !!! En lijkt me heerlijk, die lavendelroom (staat het recept hier ergens?  =D )

8

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Netjes gespoten hoor  :thumb:
Ik gebruik altijd mbc, de ene x de Zwitserse en de andere x de Italiaanse. Heerlijk :9
Je kan er idd gewoon mee afsmeren, alleen stijft deze niet zo stevig op als de 1:1 bc.

9

Re: [FEEDBACK] Taartje voor Pasen

Leuk taartje!
Mbc dus. .  Ook maar es uitproberen... voor als men geen fondant lust of even zat is van fondant!