Onderwerp: boetseren zonder scheurtjes
hallo,
ik vind boetseren erg leuk om te doen.
Ik gebruik de funcakes, maar ik hou kleine scheurtjes.
Kan iemand mij helpen.
Ik kneed het goed door, beetje crisco en rol links om en rechtsom.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren zonder scheurtjes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo,
ik vind boetseren erg leuk om te doen.
Ik gebruik de funcakes, maar ik hou kleine scheurtjes.
Kan iemand mij helpen.
Ik kneed het goed door, beetje crisco en rol links om en rechtsom.
Doe je er ook tylose door? Dit zou dan misschien te veel kunnen zijn
nee dat doe ik er niet door....:S
doorkneden doe ik ook best lang
zorgen dat je nóg langer kneed, dat het helemaal warm en soepel is. Het gaat dan (bijna) plakken. Dan kun je het mooist boetseren. Ook niet in een te koude omgeving zitten, hoe warmer hoe beter
Wat vervelend dat je scheurtjes blijft houden. Het helpt om je fondant niet elke keer dubbel te vouwen tijdens het kneden, die vouwen zijn dan weer lastiger weg te werken. Ook krijg je sneller scheurtjes als je fondant wat droger is, slim van je om er dan crisco doorheen te doen, dat helpt.
Ik gebruik altijd half marsepein half fondant om te boetseren. Dan krijg je geen scheurtjes.
Bedankt voor de tips!! En Yvette wat maak je mooie taarten!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren zonder scheurtjes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.