1

Onderwerp: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

Hoi allemaal
Is dat mogelijk om een  rolcake  te maken met de biscuitmix
Alvast bedankt

2

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

Ja, dat gaat prima en het is erg lekker. Je bakt dan een dunne laag biscuit. Let er wel op dat het minder lang bakt dan biscuit in een taartvorm.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

Oh wat fijn! Hartelijk dank ! Weet u miss welke hoeveelheid ingr  zou ik voor gebruiken het is dan voor de bakplaat van de oven 60cm ?!

4

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

Niemand die mij antwoord kan
geven
:rolleyes:

5

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

:think: tsja..... :rolleyes:  :S

ik heb het eens hiermee gemaakt:
4 egg whites
4 egg yolks
70g fine sugar
10g sugar
6g vanilla sugar (or 1/2 tsp. vanilla extract)
70g flour
en dan 13 minuten bakken :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

Dankjewel carien :)

Re: Een vraagje over de biscuitmix om rolcake te maken

De oven moet minimaal 220 graden  zijn voor dunne biscuit.
Baktijd ongeveer 7 a 10 min.
Als je dezelfde temperatuur aanhoudt als normale biscuit dan droogt het uit.

Als je zondigt zondig dan lekker