Re: Helemaal into geometrie?
Ik heb inderdaad een vierkant gebruikt en deze doormidden gesneden. Dan heb je twee perfectie driehoekjes. Ik heb de geometrie set van Stadter gebruikt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Helemaal into geometrie?
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb inderdaad een vierkant gebruikt en deze doormidden gesneden. Dan heb je twee perfectie driehoekjes. Ik heb de geometrie set van Stadter gebruikt.
pfewww wat een werk maar wel super mooi
wauw helemaal superrrrrr.....geef je hier ook workshops in??? (liefst midden van nederland!)
Heb je pb ontvangen...jammer anders was ik zeker bij je aangeschoven!!!! Wat een talent heb jij zeg...
Nog even vraagje...Hoe krijg jij de taarten zo strak?? wat is de ondergrond onder de marsepein/rolfondant?
Ik gebruik ganache, werkt super! Maar echt, met botercrème kan het ook. Maar wel minimaal 1 nacht in de koeling laten staan!
& Maak je de dan ganache zelf of gebruik je daar een mix voor?
Ik maak deze zelf. 200 gram pure chocolade + 200 ml slagroom is voldoende voor een taart van 15 cm.
Jeetje wat maak jij toch prachtige taarten!!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Helemaal into geometrie?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.