Wat bedoel je precies? Ik doe biscuitplak, vulling erop (evt. met dijkje), biscuitplak erop, vulling erop (evt. met dijkje), biscuitplak erop (en bij 3x vullen dus nog een keer vulling+laatste biscuitplak) en dan smeer ik de taart buitenom af met ganache - zijkanten en bovenop. Meestal is dat in 1 keer goed genoeg, soms doe ik nog een dun laagje extra nadat ie in de koelkast is geweest om op te stijven.
Als ik tevreden ben over de afsmeerlaag gaat de marsepein erover.
Maar in het geval dat je dus met smarties wilt werken, dan zou je de ganachelaag ietsje dikker kunnen laten (ik zie de biscuitlagen altijd nog door de ganachelaag heen als ik ga bekleden) en direct in de ganache drukken.
Je zou daarvoor een tweede laag ganache over de eerste kunnen smeren, of de eerste keer meteen wat dikker werken.
Ik werk zelf eigenlijk nooit met een aparte crumbcoat als er toch marsepein overheen gaat.
--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)