1

Onderwerp: aangevette slagroom maar met mon chou kaas ? meningen ?

ik maakte net chocoladetaart met chocolade fudge vulling = hemels, maar... machtig...
voor de verjaardag van mijn dochtertje wil ik graag deze taart opnieuw maken maar met een soort slagroomvulling middenin. 

Ik wil graag een stevige vulling en dus geen lopend papje dat de taarthelften goed bijeenhoudt zodat het mooi presenteert.

**vraag 1)**de aangevette slagroom hier op de site : blijft die stevig ?

**vraag 2)** iemand al geprobeerd om mon chou te gebruiken ipv mascarpone ?  (mon chou smaakt lekker fris en is misschien nog iets steviger dan mascarpone ?)

2

Re: aangevette slagroom maar met mon chou kaas ? meningen ?

ik lees graag mee  ;)

"doot maar normaal dan duisse gek genôg"

3

Re: aangevette slagroom maar met mon chou kaas ? meningen ?

Aangevette slagroom blijft mooi stevig. Ik vind het ook erg lekker. Monchou weet ik niet. Zal toch de smaak van de slagroom veranderen. Dan zal het niet meer naar slagroom smaken.

4

Re: aangevette slagroom maar met mon chou kaas ? meningen ?

of je maakt monchoubavarois:  http://www.deleukstetaarten.nl/recepten … oubavarois

Heel erg lekker, en als je niet te dik vult kun je  de gelatine prima weglaten. (en dan lijkt het dus verdacht veel op aangevette slagroom ;))
Ik gebruik trouwens maar zo'n 60 gr suiker, anders vind ik 'm veel te zoet.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

5

Re: aangevette slagroom maar met mon chou kaas ? meningen ?

- bedankt om te laten weten dat de aangevette slagroom ook vrij stevig is
- ja, misschien dat slagroom meer in harmonie gaat met de smaak van de chocoladetaart

bedankt