Onderwerp: Ombre green cake
met in iedere taart ook nog 5 tinten roze biscuit!
Maar van die binnenkant krijg ik, hoop ik, nog een foto, want je kunt moeilijk een proefstukje uit de bruidstaart snijden !
Heeeeeeeel erg veel werk, ik heb zo'n vier uur staan bakken, laagje voor laagje, steeds 2 blikken tegelijk in de oven. En 20 keer de groene fondant met 25% wit lichter maken kost ook meer tijd dan gewoon bekleden .... Maar het resultaat mag er wel zijn toch?
De roos is gemaakt met sugarpaste, alweer een poosje geleden geleerd op de cursus bij Belinda van Deleukstetaarten Almere. Een maatje kleiner dan de 'les"-roos, helemaal gelukt! Ik kon het nog!
De taart is gevuld met citroenkwarktaartpudding en citroen-perzikcreme.
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"