Onderwerp: Biscuit blijft maar mislukken, ik weet t niet meer
Na 1,5 jaar taarten blijf ik problemen houden met het maken van de biscuit. Hij zakt heel vaak in en het gaat vaker fout dan goed. Ik heb al.zoveel geprobeerd en weet t gewoon niet meer. Eerlijk gezegd begin ik op het punt komen dat het echt mn plezier bederft. Ik zure we gewoon al tegen ip als ik weer moet gaan bakken en niet zelden komt het er ip neer dat ik maar weer van 2 ingezakte biscuit toch nog 1 redelijke taart probeer te maken. Niet leuk dus.
Wat ik al geprobeerd heb: lagere temperatuur, temperatuur op laten lopen tijdens t bakken, elektrische oven stand ipv hetelucht (dat leek echt de oplossing maar vandaag toch weer 2 mislukte biscuits), heb beide recepten van de site hier geprobeerd maar dat geeft ook geen verschil. Langer mixen of juist korter, het maakt niks uit.
Wat kan ik nog proberen, heeft iemand misschien nog een tip. Ik vind hee taart decoreren echt super leuk maar dat wordt momenteel heel erg overschaduwd door de stress van het steeds mislukken van de biscuit