Onderwerp: Ik ben toch zoooooooo gelukkig en opgelucht met mijn nieuwe oven!!!
(Ik hoop dat ik hier juist sta of beter in de babbel??)
Ongeveer een half jaar geleden begonnen mijn biscuits (ik maak altijd milk&butter sponge cake, naar het recept van mamakaat) in te zakken tijdens het bakken.
In het begin zakten ze een beetje, op een gegeven moment zoveel dat er echt een krater ontstond in het midden van het kapsel, waardoor het middengedeelte klef en ongaar bleef.
Aangezien ik toevallig net rond dezelfde tijd ook was overgeschakeld naar een andere keukenmachine, een ander merk maïzena en een ander merk bakpoeder, dacht ik telkens dat het daar aan lag. Ik heb vanalles geprobeerd, echt 10-tallen kapsels zijn hier de container in gevlogen!
Uiteindelijk was de conclusie dat het hoogstwaarschijnlijk aan de oven lag. Mijn oud fornuis was al meer dan 20 jaar oud, maar zolang het goed werkte waren we niet geneigd om het te vervangen.
Na een lange zoektocht hebben we beslist om een fornuis te kopen van het merk Stoves, met een dubbele oven, die je apart kunt gebruiken.
En sinds eergisteren is ie aangesloten en staat ie te blinken in mijn keuken! Kijk:
En gisteren de ultieme test, een biscuit. En die kwam er gelukkig helemaal goed uit!!!!!!! Ik ben zo opgelucht, zou niet graag aan mijn man vertellen dat we voor niets een nieuw fornuis hadden gekocht.
Het resultaat:
groetjes Samantha