Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Room Seven
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
O, wat is tie weer mooi!
Niet dat ik weet wat room seven is, maar ik vind 'm prachtig!
Hahahahaha, lol!
Room Seven is een merk zoals Pip en Lief! enz.
Hier issie net zo mooi als op facebook!! Prachtig!
wederom prachtig !!!!
Alweer zo'n top-taart, super mooi!
Wauw....wat een plaatje weer!!!
Hoe maak je die verschillende printjes op het fondant?
Ik heb een foodprinter
Mooi hoor Tamara!! Ik ken het niet Room Seven, maar nu wel
Heb jij ponsen gebruikt voor de naam en de leeftijd? Of knip je dit??
Ik heb een foodprinter
Aha.....jammer, had gehoopt dat je een leuk (lees: goedkoop) trucje daarvoor had
Dat wordt dus sparen voor een foodprinter , vind je printjes altijd geweldig leuk.
Mooi hoor Tamara!! Ik ken het niet Room Seven, maar nu wel
![]()
Heb jij ponsen gebruikt voor de naam en de leeftijd? Of knip je dit??
Ook dit print ik uit met de foodprinter. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf schrijven met eetbare verf en een kwast (vaste hand hebben). Of uitsteken met tappits.
Tamataartje schreef:Ik heb een foodprinter
Aha.....jammer, had gehoopt dat je een leuk (lees: goedkoop) trucje daarvoor had
![]()
Dat wordt dus sparen voor een foodprinter, vind je printjes altijd geweldig leuk.
Je zal er geen spijt van krijgen!
Zeker een mooie taart!! Zelf printen is toch inderdaad het handigst... Heb nu ook vellen gekocht, maar nog niet geprobeerd... Misschien oooiitt mn eigen printer
Wat is dit weer een prachtig werk van je, je hebt zo.n mooie stijl
Kende het ook niet maar vind het ook echt heel lief!!
Echt prachtig! Ik val in herhaling Komen jullie naar België binnenkort met de workshops? Anders kom ik zeker naar Eindhoven!!! Ik wil zo graag les bij jullie... Print jij op Icing sheets?
Nathalie H. schreef:Mooi hoor Tamara!! Ik ken het niet Room Seven, maar nu wel
![]()
Heb jij ponsen gebruikt voor de naam en de leeftijd? Of knip je dit??
Ook dit print ik uit met de foodprinter. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf schrijven met eetbare verf en een kwast (vaste hand hebben). Of uitsteken met tappits.
Nee dat snap ik! Maar als je geprint hebt knip je dan bijvoorbeeld alleen die vier uit en plak je dit op een stukje fondant? Of knip je het gelijk in de vorm van het schildje?? Ik bedoel dan het witte schildje.
Snap je wat ik bedoel?
Tamataartje schreef:Nathalie H. schreef:Mooi hoor Tamara!! Ik ken het niet Room Seven, maar nu wel
![]()
Heb jij ponsen gebruikt voor de naam en de leeftijd? Of knip je dit??
Ook dit print ik uit met de foodprinter. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf schrijven met eetbare verf en een kwast (vaste hand hebben). Of uitsteken met tappits.
Nee dat snap ik! Maar als je geprint hebt knip je dan bijvoorbeeld alleen die vier uit en plak je dit op een stukje fondant? Of knip je het gelijk in de vorm van het schildje?? Ik bedoel dan het witte schildje.
Snap je wat ik bedoel?
Ik begrijp het. Ik knip/snij het gelijk in de goede vorm. In dit geval heb ik het stukje sheet op een dun lapje fondant geplakt met piping gel en daarna beide tegelijk uitgestoken met deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme- … tter-set-4 en de naam op dezelfde manier en uitgestoken met deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/pme- … ter-set-4.
Echt prachtig! Ik val in herhaling
Komen jullie naar België binnenkort met de workshops? Anders kom ik zeker naar Eindhoven!!! Ik wil zo graag les bij jullie... Print jij op Icing sheets?
We zijn 4 mei bij Kikkerprins
Ik print op frosty sheets.
Oww SUPER!!! Het is me helemaal duidelijk, dankjewel!! Ik had nooit bedacht dat je frosty sheets (met fondant tegelijk) kon uitsteken.
wat een lieffie weer
weer een echt Tamataartje!
(wou dat ik zulke opdrachten kreeg *zucht*)
bekleed je de onderste taart met fondant en plak je dan de plaatjes erop, of plak je de plaatjes gelijk op de bc ?
bekleed je de onderste taart met fondant en plak je dan de plaatjes erop, of plak je de plaatjes gelijk op de bc ?
Ik bekleed eerst met fondant. Ik plakte normaal gesproken de plaatjes daarna op dat fondant, maar dan ging het in de koelkast altijd een beetje bobbelen. Deze keer heb ik een dun plakje fondant uitgerold, het plaatje (wat op de goede grootte is) daar met piping gel op geplakt en daarna met de rolling pin met het roze ringetje (ik hoop dat je begrijpt welke ik bedoel) het plaatje goed vast gerold. Het overtollige fondant heb ik daarna weggesneden. Het plakje fondant met het plaatje heb ik daarna op het fondant op de taart geplakt. Het voordeel van deze manier is ook dat alle plaatjes even dik zijn.
Vanochtend kwam de taart geheel zonder hobbels uit de koelkast
Oh, en de taart is afgesmeerd met ganache!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Room Seven
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.