Onderwerp: Ruzie met fondant
Ik bak nu al aantal jaartjes taarten, sinds de laatste paar weken heb ik alleen maar ruzie met het fondant.
Zodra ik het uit de verpakking haal en wil gaan kneden brokkelt het zo af,het is droog, niet te kneden, en als ik het uiteindelijk op de taart doet scheurt het aan alle kanten,en word erg snel hard, heb hier normaal geen last van.
Zelfs boetseren is er niet mee te doen.
Ik gebruikte altijd de fondant van de funcakes, laatst geklaagd bij de Jamin maar hun vonden het maar onzin en kreeg een flesje mee om het fondant "soepeler" te maken, ook dat werkte voor geen meter.
Dus maar overgestapt op het fondant van de xenos en wat denk je precies het zelfde probleem.
Heb werkelijk alle trucjes sl geprobeerd, (handen vet maken, dat spul uit dat flesje, langer kneden, korter kneden, eventjes in de magneettron) ,maar het blijf werkelijk ***
Heeft iemand van jullie misschien nog een andere tip wat ik over het hoofd gezien heb, want op deze manier vind ik het niet leuk meer en de nijging alles door t raam te gooien !!
Www.facebook.com/brendashomebakery