Onderwerp: spoed vraagje aub help me out!! Slagroom, chocolade en gelatine...
lieve baksters,
Een spoedvraagje over slagroom. ik ga zo een taartje maken voor iemand en die wilt chocoladeslagroom als vulling. Nu heb ik geen klopfix in huis en alleen gelatine.
Maarrrrr.......
POGING 1: de slagroom is stijf geklopt en zag er goed uit, maar toen ik de gesmolten chocolade bij deed werd dit niet opgenomen, het werd meteen hard en er zaten alleen maar brokken afgekoelde chocolade door de slagroom. De slagroom was duideijk te koud voor de chocolade. hoe lost ik dit op???
Poging 2: Om de stevigheid van slagroom te behouden deed ik een nieuwe poging slagroom opkloppen, het werd weer heel mooi stijf. Toen ik de gesmolten gelatine bij deed.......Werd dit ook niet opgenomen en het werden gelatine slierten in de slagroom!!!!!!!!!!!!!!
Help me out!!! want hoe krijg ik chocolade slagroom met gelatine zodat het stijf blijft en chocoladeroom is....
Ik hoor het heel graag.......
Afz.Een wanhopig lid.