1

Onderwerp: Wet van Murphy op lussenstrik-taart

Twee dagen voorbereiding voor de lussen, alles ging uitstekend. Geen tylose gebruikt, maar fondant is mooi uitgehard.
Maar bij de taart zelf ging alles mis wat mis kon gaan: taart is helemaal scheef gezakt, fondant scheurde bij het allerlaatste plooitje, datzelfde plooitje kreeg ik er niet eens helemaal uit, toen ik de parelrand toevoegde, kwam er spontaan een scheurtje in het midden te voorschijn (trouwens ook zichtbaar op de foto), terwijl ik daar helemaal niet aan het werken was.
De grootste euvels met de rondjes proberen wegwerken, maar het kwaad was al geschied.

Al bij al ben ik toch wel tevreden over mijn lussenstrik, hoewel er nog een pak dingen beter kunnen.
Zolang de smaak maar goed zit, zeker  :rolleyes:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-QOSBBC6T-D.jpg

2

Re: Wet van Murphy op lussenstrik-taart

Maar hij is toch schattig geworden!  :Y  :Y

3

Re: Wet van Murphy op lussenstrik-taart

Wat balen voor je! Mooie kleurencombinatie.

4

Re: Wet van Murphy op lussenstrik-taart

Vervelend is dat toch die scheurtjes af en toe :grr:

Maar je strik is heel mooi en de taart ook hoor!

5

Re: Wet van Murphy op lussenstrik-taart

Bedankt!

De kleurencombinatie is eigenlijk niet over nagedacht, het zijn allemaal nog restjes die ik had liggen. Misschien daarom dat hij scheurde...

Ondertussen taart al afgeleverd en half opgesnoept, hij was heerlijk  :9

En bezig om een workshop basistaart te organiseren, zodat ik het toch eens van een kenner kan leren. Want filmpjes bekijken, boeken lezen en snuisteren op dit forum kan heel wat helpen, maar iemand die er op staat te kijken en je bijstuurt waar nodig, is toch nog net iets anders  :y