Ik heb deze vorm ook gekocht en ik moet bekennen dat het bij mij nog niet gelukt is om een mooi exemplaar te bakken!
Ik heb het gedaan zoals in de instructies stond: tot de rand vullen met beslag en dan de twee helften met keukentouw aan elkaar binden. Uiteraard met het luchtgaatje naar boven in de oven zetten, zodat je met een tandenstoker kunt controleren of het in orde is.
Na nog geen vijf minuten begon het deeg te rijzen en liep het er langs alle kanten uit. Op zich niet erg, op de meeste foto's op het internet is er langs de buitenkant inderdaad wat deeg te zien. Maar het bleef maar duren, na een kwartiertje stopte het eindelijk.
Toen het genoeg gebakken had, bleek dat de vorm binnenin bijna helemaal leeg was! Alles was er dus uitgedruppeld. 
We gaan hem binnenkort toch nog eens proberen en de twee helften apart bakken en dan met een stevige vulling aan elkaar kleven en zo strak mogelijk afsmeren voor ik ze met icing bespuit.
En als het dan niet lukt, dan vliegt het ding in de verkoop 