26

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Dank jullie wel voor de reacties  :)

27

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Prachtig! :Y  en vooral super schoon werk. Ze lijken bijna niet echt; papiertje ook egaal niet donker geworden. :thumb:  :thumb:  :thumb:
En ik had ook hetzelfde vraag als Denisev1. dus bedankt voor je uitleg.

28

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Ik gebruik altijd de papiertjes van House of Marie, die blijven mooi van kleur, zelfs de witte  :Y  Ik kan ze aanraden!

29

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Ja! een keertje die site gezien; nu weet ik zeker. Dank je !! ;)  :)

30

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Wat zien ze er gezellig uit! Alleen nog 1 vraagje smelt.je de chocolade en als t afgekoeld is meng je t dan of heb je de chocolade geraspt?

Bakken deed ik al zou ik nu toch ook besmet raken met het taartenvirus??

31

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Ik smelt de chocolade inderdaad en als het is afgekoeld, maar nog wel vloeibaar is, dan giet ik het bij de botercrème. Nog even mixen en klaar. Heeeeeeeeeel erg lekkur  :9

32

Re: Ceci n'est pas un tournesol

:thumb: Wat een prachtige cupcakes! Mooi op de foto ook. :Y
En ze klinken heerlijk. :9

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

33

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Dank je wel  :)

34

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Nog een vraagje: is de spuitmondje van wilton? en wat voor  nummer?
Dank je :)

35 Laatst bewerkt door Tamataartje (08-08-2013 21:23)

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Je kan spuitmondje 1M of 2D gebruiken. Je hebt dan wel een grote coupler nodig  ;)

36

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Okay, dank je.

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Wat een heerlijk zomers geheel!
Wordt er gelijk vrolijk van.
De chocolade creme klinkt ook heerlijk,ga 'm gauw een keertje maken.
Vroeg me wel af of hij als vulling zacht blijft of toch harder wordt door dat de taart evt in de koelkast staat?
De kleur groen van de creme is ook heel mooi.
Mag ik vragen welke je hebt gebruikt?

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

38

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Dank je wel  :)
De crème wordt in de koelkast wel hard, maar als je 'm buiten de koelkast zet is hij zo weer zacht. Botercrème kun je trouwens prima een dagje buiten de koelkast laten. Ik heb deze crème een dag voor het uitdelen gemaakt en niet in de koelkast gezet, maar op een koele plek in huis.
De kleur die ik heb gebruikt is leaf green. Als je tijdens het mixen steeds een klein drupje toevoegt kun je zelf bepalen hoe donker de crème wordt  ;)

39

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Prachtig, ook de kleurcombi. Erg mooi!!!

Ik ben niet chaotisch, ik orden gewoon anders!

40

Re: Ceci n'est pas un tournesol

Hey Sneezle, ik zie je reactie nu pas, bedankt!