1

Onderwerp: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Hmmm en wat is deze lekker (en zoet)!! Echt een aanrader. Dit keer speciaal gemaakt voor de verjaardag van mijn moeder.
http://img191.imageshack.us/img191/5865/oyb2.jpg

2

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Oeh, die ziet er lekker uit!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Klinkt heerlijk en ziet er net zo lekker uit! :9

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Ik kan je zeggen: hij is ook erg lekker! :)

5

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

hij ziet er heerlijk en prachtig uit!

heb de merengue met een brandertje gedaan of terug in de oven?

en nog gefeliciteerd met je moeder, ze zal wel erg blij geweest zijn =)

6

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Ik heb een gasbrander gebruikt. De 2e laag is namelijk 'cremeux' dus kan niet meer in de oven ;)

7

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

een geval van jammy ;)

8

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Oh! Die staat ook op mijn lijstje! Ziet er heerlijk uit.

9

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Ziet er heerlijk uit!


maar hoe zit het nou met dat schuim?
dat eiwit is nog rauw (wordt echt niet gaar van zo'n brandertje) dus dat is dan toch niet veilig?!

(ivm salmonella)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

10 Laatst bewerkt door Lis_27 (17-12-2013 16:48)

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Hoe het precies zit durf ik niet te zeggen Siena. Maar doordat je suikerstroop toevoegd (moet minimaal 120 graden worden), worden eventuele salmonella bacteriën gedood.

11

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Moet je 'm eigenlijk meteen opeten of blijft ie een beetje goed? Ik bedoel: kan ik 'm 's middags maken, meenemen naar iemand en dan als toetje eten? Moet ie daar dan in de koelkast of blijft ie ook buiten de koelkast nog wel eventjes goed? Heb jij daar ervaring mee Lis?

12

Re: Kokos ananastaart á la Rudolph van Veen

Ik heb 'm de hele dag buiten de koelkast kunnen bewaren. Wel kwam er wat vocht vrij door de ananas (ik had ananas uit blik..). Maar met het italiaans schuim ging het heel goed! Dus dat is wel aan te raden Maria1000 ;)