26

Re: Alles wit graag!

Jelly schreef:
Siena schreef:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=169809


overigens doe ik het inmiddels wel iets anders,
bij het snijden gebruik ik de 'sateprikker-truc'
en ik werk eigenlijk nooit meer met dijkjes.

voor het recht en strak afsmeren gebruik ik een heel simpel spateltje van iets van een euro, werkt als een tierelier :D

deze:

http://www.deleukstetaartenshop.nl/media/catalog/product/cache/1/image/304x304/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/S/PS40_28.jpg

Mag ik vragen wat de 'satéprikker truc' is?? Ik ken hem natuurlijk om te checken of je taart gaar is. Maar een truc bij het snijden??

Je taart snijden, dan in de lagen aan de zijkant recht onder elkaar een sateprikker steken zodat je na vullen weet hoe de lagen op elkaar moeten. Een streepje botercreme werkt ook.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

27 Laatst bewerkt door Siena (03-12-2013 13:24)

Re: Alles wit graag!

dubbel

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

28

Re: Alles wit graag!

Wat Anouck zegt :Y  :Y  :Y , en zo kan het dus ook:

http://www.uitpaulineskeuken.nl/wp-content/uploads/2013/10/taart-met-marsepein-6.jpg

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

29

Re: Alles wit graag!

Siena schreef:

Wat Anouck zegt :Y  :Y  :Y , en zo kan het dus ook:

http://www.uitpaulineskeuken.nl/wp-content/uploads/2013/10/taart-met-marsepein-6.jpg

Oooooo bedoel je dat?? Ja die wist ik gelukkig ook. En het werkt prima!!

Dank je wel