Onderwerp: Taart buiten,en bakblik advies.
Goede morgen allemaal,
Ik heb dus twee vragen. Vraag 1. Ik mag voor 29dec een taart maken. Nu komt het probleem. Door tijd gebrek tegen die tijd wil ik de taart van tevoren maken. Een dag of drie vier met veilige vulling. Door plaats gebrek in de vriezer wil ik de taart in een doos buiten op balkon zetten. Aangezien het tegen die tijd zo rond die tijd - 15,16 graden zal zijn wil ik dus vragen of dat kan misschien in vermelding met vocht.
Vraag 2. Ik heb interesse in de wilton bakpannenset. Is dat een aanrader of hebben jullie een andere voorkeur?
Dank jullie wel alvast.
Gr. Mirella.
.
. Zou er dus niet op rekenen dat het dan zo koud is. Weet niet of het balkon op de zonkant staat? Wind? Regen? Maar al zou het +7 (geloof max koelkasttemperatuur) zijn, dan nog zou ik de taart niet buiten zetten. Vind trouwens 3-4 dagen best wel lang, ook als de taart in de koelkast staat. Voor mezelf zou ik het nog wel doen, als de vulling een bc is, maar niet voor iemand anders. Ik vul soms wel 2 dagen van tevoren, maar dan moet ik zeker weten dat de taart dan ook opgegeten wordt. Ik zeg het er iig wel bij wanneer ik de taart gevuld heb.