Wat voor mij goed werkt met deze tappits:
- fondant heel dun uitrollen (je moet er bijna doorheen kunnen kijken! bij wit dan )
ik gebruik poedersuiker eronder en heeeel ligt erover.
(zorg dat je fondant niet aan je werkvlak gaat plakken,
dus regelmatig even los schuiven)
- even aan de lucht laten drogen (voelen wanneer het niet meer plakkerig is, er een droog laagje op zit)
- tappit in de fondant drukken, schuiven over het werkblad
- tappit omdraaien, teveel aan fondant voorzichtig weghalen,
'gaatjes' van een letter (zoals bij de 'O') met een naaldje wegprikken.
- randjes eventueel glad vegen met je vinger
- tappit weer omdraaien (dus weer met de letter omlaag)
- en meppen maar!
(de ene kant van de tapit dicht bij je houden en laag,
met de andere hand te tapit omhoog en naar je toe trekken,
en dan laten 'flippen'
even uitproberen hoe hard nodig is, dus niet gelijk knoerd hard beginnen,
maar mijn ervaring is dat je tappit best wat hebben kan
Succes!
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!