1

Onderwerp: Bumba op een stokkie

Tja... is natuurlijk al duizenden keren gemaakt door anderen maar toch vind ik het elke keer knap van mezelf dat het gelukt is met het eeuwige gevecht wat ik altijd met die candymelts heb.. :P
Deze zijn eigenhandig gedraaid van boerencake met chocoladefrosting (duncan hines, jammie jammie)

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-XVODDEYT.jpg

you can't buy happines but you can buy chocolate, that's kind of the same thing ;-), voor meer taartjes kan je ook mijn fb pagina bekijken https://www.facebook.com/youcake.nl

2

Re: Bumba op een stokkie

ooo wat leuk zeg!

Als ik het goed begrijp dus je doet cake bakken en dan brokkelen en dan iets erdoor om het stevig te krijgen... hmhmh ik wil dat zeker ook eens proberen heb zo cakepop machine maar ik vind ze niet zo lekker hihih

en de decoraties heb je van fondant gemaakt?

vind het erg schattig te zonde om je tanden in te zetten:)

3 Laatst bewerkt door Siena (25-11-2013 19:15)

Re: Bumba op een stokkie

Ontzettend leuk!


Hoe krijg jij de melts er zo egaal omheen?

ik had daar bij deze cakepops erg ruzie mee....

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=232304

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

4

Re: Bumba op een stokkie

judith37 schreef:

ooo wat leuk zeg!

Als ik het goed begrijp dus je doet cake bakken en dan brokkelen en dan iets erdoor om het stevig te krijgen... hmhmh ik wil dat zeker ook eens proberen heb zo cakepop machine maar ik vind ze niet zo lekker hihih

en de decoraties heb je van fondant gemaakt?

vind het erg schattig te zonde om je tanden in te zetten:)

thanks! Idd, cake brokkelen, deze met chocolade frosting vermengd, goed mengen dat als je balletjes (of andere vormen) draait het niet scheurt maar niet te veel anders plakt het weer en kan je niet makkelijke draaien en daarna in de candy melt dippen, hoedje, oogjes, mond en neus idd van fondant, vastgezet met pipinggel. Heb ook een cakepop apparaat maar eerlijk gezegd vind ik dat zelf lekkerder maar smaken verschillen natuurlijk, mijn kids vinden de zelfgemaakte weer lekkerder haha.

Hoe krijg jij de melts er zo egaal omheen?

ik heb de wilton candy melts gebruikt en daar cacaoboter doorheen gedaan, niet teveel maar wel genoeg dat het "dipbaar" was. Had laatst die van merkens gebruikt maar die waren nog 10 keer dikker dan die van wilton en die van in2bake verschilt heel erg, de ene keer zijn ze goed en de andere keer nog dikker dan wilton. Ik hou het maar bij Wilton, die is ook wel dik maar in ieder geval wel elke keer hetzelfde, ondertussen blijf ik op zoek naar "dipbare" candymelt haha. Soms is het wat te doen, dan dip ik ze gewoon 2 keer.

you can't buy happines but you can buy chocolate, that's kind of the same thing ;-), voor meer taartjes kan je ook mijn fb pagina bekijken https://www.facebook.com/youcake.nl