Onderwerp: Hoi allemaal!

Hoi allemaal,
Ik ben Michelle, 20 jaar en ik heb een paar jaar geleden voor het eerst een taart gemaakt met fondant. Dit vond ik zo leuk dat ik hier meer mee ben gaan experimenteren. Helaas zijn de materialen en fondant etc. best duur voor een student, dus heb ik nu besloten om ook taarten in opdracht te gaan maken! Dan kan ik toch veel bijleren, kost het me niet (veel) en hoef ik mijn taarten ook niet allemaal zelf op te eten gelukkig  :P

Hier wat van mijn probeersels:

Chocoladetaart gevuld met slagroom voor mijn opa's verjaardag:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1394191_214896975358748_1711891483_n.jpg

Taart voor mijn zusje met onze hond daarop. Biscuit gevuld met banketbakkersroom
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1467408_214897452025367_767492885_n.jpg

Helaas was deze een beetje verschoven toen ik hem bekleedde
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1395386_214897352025377_2129294813_n.jpg

Biscuit gevuld met aardbeiencreme
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1455166_214897862025326_1160784844_n.jpg

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1473039_214897992025313_1789242974_n.jpg

Eerste stapeltaart (helaas ook beetje mislukt, maar wel erg lekker!) voor de familiereunie, biscuit met banketbakkersroom en met aardbeiencreme. De strik is ook ingezakt, omdat ik deze een dag van te voren al had gemaakt en hij wat uitgedroogd was (iemand tips hiervoor?)
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1461141_214896902025422_650435254_n.jpg

Biscuit met aardbeiencreme en verse aardbeien voor de verjaardag van mijn vriend (tot nu toe best gelukte taart)
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1001598_214897805358665_1868808865_n.jpg

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/969409_214897672025345_1951540701_n.jpg


Nu heb ik mijn eerste betaalde opdracht binnen:
Een voetbaltaart voor een keeper die 13 wordt en fan is van PEC Zwolle! Tips zijn welkom  ;)

2

Re: Hoi allemaal!

Welkom! Een heleboel van je vragen, bv over de strik kun je wel vinden via de zoekmachine. Ik doe de stik vooral met tylose en dagen laten drogen. Logischerwijs eet ik die dan ook niet meer op.
Veel plezier en succes!

Greetz Miranda
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!