Onderwerp: Hoi allemaal!
Hoi allemaal,
Ik ben Michelle, 20 jaar en ik heb een paar jaar geleden voor het eerst een taart gemaakt met fondant. Dit vond ik zo leuk dat ik hier meer mee ben gaan experimenteren. Helaas zijn de materialen en fondant etc. best duur voor een student, dus heb ik nu besloten om ook taarten in opdracht te gaan maken! Dan kan ik toch veel bijleren, kost het me niet (veel) en hoef ik mijn taarten ook niet allemaal zelf op te eten gelukkig
Hier wat van mijn probeersels:
Chocoladetaart gevuld met slagroom voor mijn opa's verjaardag:
Taart voor mijn zusje met onze hond daarop. Biscuit gevuld met banketbakkersroom
Helaas was deze een beetje verschoven toen ik hem bekleedde
Biscuit gevuld met aardbeiencreme
Eerste stapeltaart (helaas ook beetje mislukt, maar wel erg lekker!) voor de familiereunie, biscuit met banketbakkersroom en met aardbeiencreme. De strik is ook ingezakt, omdat ik deze een dag van te voren al had gemaakt en hij wat uitgedroogd was (iemand tips hiervoor?)
Biscuit met aardbeiencreme en verse aardbeien voor de verjaardag van mijn vriend (tot nu toe best gelukte taart)
Nu heb ik mijn eerste betaalde opdracht binnen:
Een voetbaltaart voor een keeper die 13 wordt en fan is van PEC Zwolle! Tips zijn welkom