O, bijna vergeten Tamara,
ik heb inmiddels de Callebaut uitgeprobeerd
(op de '2 kantentaart' : Woezel en Pip, en BettyBoop)
en het is een heel fijne soepele fondant!
Helaas had ik ook hier bij het uitrollen her en der last van luchtbellen.
als je ze direct doorprikt en verder rolt trekt het wel bij gelukkig.
(maar vraag me toch ook af of het misschien aan mij ligt,
misschien doe ik iets fout met doorkneden of iets)
Toch vind ik hem erg op Satin Ice lijken,
die is net zo soepel, en werkt net zo fijn.
Ik heb om nog eens goed te testen nu een emmer Satin Ice gekocht én nog een emmer Callebaut (hij was alweer op)
Nu nog twee kleine (vergelijk) taartjes gaan maken, haha.
(smaak is immers ook niet onbelangrijk)
Maar voordeel van Satin Ice tegen over Callebaut tot nu vind ik toch wel de prijs,
de fondant zelf lijkt heel erg op elkaar, maar Satin Ice scheelt best wel in prijs.
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!